برگزاری پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته پرستار

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان:پیاده روی بزرگ خانوادگی به مناسبت هفته پرستار برگزار شد. معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی گراش به مناسبت گرامیداشت هفته پرستار و به منظور توسعه و ترویج ورزش همگانی و با هدف ایجاد شور، نشاط و شادابی در جامعه و خانواده‌ها، این همایش پیاده‌روی را برگزار کرد که با استقبال بسیار بالای مردم مواجه شد.

این همایش از ساعت ۷:۰۰ صبح روز جمعه موزخ ۱۳۹۸/۱۰/۱۳، از جلو مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین علی(ع)  آغاز شد و شرکت‌کنندگان مسیر حدود سه کیلومتری را تا محل زمین چمن مصنوعی دانشکده علوم پزشکی را پیمودند.

در این مراسم در راستای تکریم مقام پرستار و به مناسبت تولد حضرت زینب کبری(ص) بزرگ پرستار تاریخ برگزار شد به افراد شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی به رسم یادبود توسط معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی گراش اهدا شد.