عمل های جراحی الکتیو( غیر اورژانسی) در بیمارستان دوباره آغاز شد

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی : عمل های جراحی الکتیو( غیر اورژانسی) در بیمارستان گراش دوباره آغاز شد/ آنژیوگرافی قلبی نیز بزودی شروع می شود/ خیرین عزیز ، “نذر ماسک” را انجام دهند

دکتر سیدجواد محقق در گفتگو با روابط عمومی، ضمن قدردانی از همکاری مردم عزیز شهرستان به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی و حمایت از کادر درمان و تاکید بر ادامه رعایت این پروتکل ها گفت: با توجه به کاهش تعداد مبتلایان و بستری های این بیماری و فروکش کردن شیوع کرونا در گراش ، تمامی اعمال جراحی در بیمارستان گراش دوباره همانند قبل آغاز شده است و انجام آنژیوگرافی قلبی نیز بزودی شروع می شود.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی گراش در ادامه افزود: نگرانی ما آسیب دیدن مردم از بیماریهای غیر کرونایی است ، زیرا بیماری،  فقط کرونا نیست و مردم باید مواظب عوارض و عواقب سایر بیماریها از جمله بیماریهای قلبی ، داخلی و جراحی نیز باشند.

دکتر محقق با اشاره به مشکلاتی که برای برخی همشهریان در زمان شیوع بالای کرونا در گراش بوجود آمده بود اظهار داشت:  ما بیمار قلبی داشتیم که بدلیل نگرانی از کرونا دیر به بیمارستان مراجعه و متاسفانه آسیب جبران ناپذیری دیده بود و یا بیمار آپاندیس نیز داشتیم که بدلیل ترس از کرونا و مراجعه دیر هنگام به بیمارستان،  پزشکان ما نتوانستند کاری برای درمان او انجام دهند.

وی افزود: از همه شهروندان خواهشمندیم نسبت به همه بیماری ها حساس باشند و برای درمان خود به بیمارستان مراجعه کنند ، و همکاران ما در تمام مدت شبانه روز آماده خدمت رسانی به مردم هستند ، و این نکته را باید مجدداً یادآور شوم که بیماری، فقط بیماری کرونا نیست و به باید نسبت به دیگر بیماری ها نیز حساس و برای درمان آن اقدام شود.

معاون درمان دانشکده تصریح کرد: البته نباید این کاهش بیماری در حال حاضر ما را غافلگیر کند و همچنان رعایت کامل پروتکل های بهداشتی باید حفظ شود.

دکتر محقق در پایان با اشاره به نزدیک شدن ماه عزای سیدالشهدا (ع) گفت: در ماه محرم با توجه به برگزاری عزاداری با رعایت کامل توصیه های ستاد ملی و شهرستانی کرونا، خیرین عزیز می توانند در راستای رعایت استفاده مداوم مردم از ماسک، “نذر ماسک” را انجام دهند.

اعمال جراحی اغیر اورژانسی و آنژیوگرافی قلبی از مدتی قبل به دلیل شیوع بالای بیماری کرونا در گراش به حالت تعلیق در آمده بود.