• 1402/08/07 - 13:00
  • بازدید: 152
در راستای قانون جوانی جمعیت

انجام روزانه سونوگرافی معمول بارداری برای دو نفر خارج از نوبت

به گزارش وبدا گراش، قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی گراش در راستای قانون جوانی جمعیت اعلام کرد، سونوگرافی معمول دوران بارداری، هر روز  به غیر از روزهای تعطیل برای ماداران باردار ساکن شهرستان گراش ( برای 2 نفر)، بصورت خارج از نوبت در بیمارستان گراش انجام می دهد.

سونوگرافی معمول دوران بارداری در هفته های 16 تا 18 و همچنین هفته های 31 تا 34 بارداری انجام می شود و اولویت با افرادی است که در همان روز زودتر مراجعه کرده باشند.

برای انجام سونوگرافی معمول دوران بارداری ، داشتن معرفی نامه از پایگاه های سلامت، و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی  الزامی است.

سونوگرافی های آنومالی، غربالگری ناهنجاری و.... شامل سونوگرافی خارج از نوبت نمی شود.

مادران باردار ساکن شهرستان گراش می توانند با در دست داشتن معرفی نامه از ساعت 8:30 تا ساعت 9:30 صبح به بیمارستان گراش (سونو گرافی)مراجعه نمایند.

• گروه خبری :

اطلاعیه‌ها