• 1402/12/19 - 08:01
  • بازدید: 55
در حسینیه اعظم لار انجام شد:

دیدار اعضای هیات رییسه علوم پزشکی گراش واعضای نظام پزشکی با دکتر بروجردی

رییس علوم پزشکی گراش : «حفظ استقلال علوم پزشکی گراش و ارتقاء آن به دانشگاه علوم پزشکی از خواسته های اصلی و خاص ما و مردم شهرستان است.»

دکتر مهدی محسن زاده,علاالدین بروجردی,

به گزارش وبدا گراش، اعضای هیات رییسه علوم پزشکی گراش و اعضای هیات مدیره نظام پزشکی شهرستان، روز جمعه، هجدهم اسفندماه، با دکتر علاءالدین بروجردی، نماینده منتخب مردم شریف شهرستان های لار، خنج، گراش، اوز و جویم در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، در حسینیه اعظم لار دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار، دکتر مهدی محسن زاده، رییس علوم پزشکی گراش، ضمن تبریک انتخاب دکتر بروجردی و آرزوی موفقیت در مسیر خدمت به مردم منطقه، گفت: « امیدواریم با توجه به تجارب ارزنده شما، و با هم‌افزایی بتوانیم شاهد پیشرفت‌های بزرگی در حوزه بهداشت و درمان کل منطقه باشیم.»

رییس علوم پزشکی گراش در ادامه با ارائه گزارشی از آخرین نشست روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: «مشکلاتی که در مسیر علوم پزشکی قرار دارد، مشکل یک منطقه و یا یک شهر نیست و مشکلات سراسری است که می بایست از طریق دولت و وزارت بهداشت حل شود و در حال پیگیری هستند.»

دکتر محسن زاده درباره ارائه پوشش خدمات علوم پزشکی گراش گفت: «پوشش خدمات علوم پزشکی بویژه در حوزه درمانی و مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین علی (ع) گراش فقط مختص جمعیت شهرستان گراش نیست و 60 تا 70 درصد خدمات به مراجعین شهرستان ها، مناطق و استان های همجوار ارائه می شود.»

رییس علوم پزشکی گراش در ادامه افزود: «حفظ استقلال علوم پزشکی گراش و ارتقاء آن به دانشگاه علوم پزشکی از خواسته های اصلی و خاص ما و مردم شهرستان است.»

دکتر علاءالدین بروجردی، نماینده منتخب مردم شهرستان های لار، خنج، گراش، اوز و جویم در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز ضمن قدردانی از حضور اعضای هیات رییسه و هیات مدیره نظام پزشکی گفت: « بنده با مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان نا آشنا نیستم و صحبت های دکتر محسن زاده درباره این مسائل را تایید میکنم.»

دکتر بروجردی درباره تخصصی کردن بیمارستان های 5 شهرستان نیز گفت: برخی رقابت ها، رقابت های منفی است و باید هم افزایی کنیم، اگر بتوانیم با همفکری و مشورت شما که متخصص این امر هستید، علاوه بر بیمارستان هایی که دارای تمامی فیلدهای پزشکی هستند، به سمت تخصصی کردن هر شهرستان به یک بیمارستان تخصصی نیز برویم در آینده شاهد پیشرفت های خوبی خواهیم بود.»

دکتر بروجردی افزود:«موضوع اخذ مجوز برای یک دانشگاه در منطقه به نام بوعلی و تخصصی کردن بیمارستان های 5 شهرستان، صرفا یک ایده است که با توجه به تخصص شما نیاز به همفکری و نظر شما در این باره دارد، شما بهتر می توانید نظر بدهید.»

دکتر محقق معاون درمان دانشکده علوم پزشکی گراش نیز به بیان برخی گزارش ها از خدمات دهی بیمارستان گراش به مردم کل منطقه و استان های همجوار ارائه داد.

دکتر محمد رضا تاجبخش، رییس هیات مدیره نظام پزشکی گراش، ضمن تبریک به دکتر بروجردی به بیان مسائل و مشکلات حوزه پزشکی پرداخت.

• گروه خبری : اخبار اختصاصی
مسلم محمدی