• 1402/05/30 - 12:29
  • بازدید: 67
فرماندار گراش:

سیاست‌های جوانی جمعیت در دستورکار دستگاه‌های اجرایی شهرستان قرار گیرد

به گزارش وبداگراش، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت علوم پزشکی گراش دوشنبه ۳۰ مردادماه ،با حضور محمود طاهرزاده فرماندار گراش، رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان و دیگر اعضای قرارگاه در سالن کنفرانس دانشکده  تشکیل جلسه داد.

فرماندار گراش در این جلسه با تاکید بر اینکه سیاست‌های جوانی جمعیت در دستورکار دستگاه‌های اجرایی شهرستان قرار گیرد، گفت: «قوانین خوبی در زمینه جوانی جمعیت از جمله اعطای تسهیلات و واگذاری زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر در حال اجراست که اگر ضرورت فرزندآوری به درستی فرهنگ‌سازی شود شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود.»

محمود طاهرزاده با بیان اینکه جوانی جمعیت جزو موضوعات کلیدی کشور است،  افزود: «افزایش و جوانی جمعیت از مولفه‌های قدرت در کشورهاست و خطری که اکنون ایران را تهدید می‌کند، کاهش و پیری جمعیت است لذا باید از افزایش پیری جمعیت جلوگیری کنیم.»

وی تصریح کرد: «تبیین و فرهنگ‌سازی برای افزایش جمعیت نیازمند همکاری و همراهی همه دستگاه‌های فرهنگی، رسانه‌ها و اساتید حوزه و دانشگاه است.»

طاهرزاده اضافه کرد: «باید از ظرفیت تابلو های تبلیغاتی سطح شهر در راستای آگاهی بخشی و ترویج مسایل فرهنگی از جمله فرزند آوری استفاده کرد چرا که موضوع جمعیت از موارد مهم کشور است.»

محمود طاهرزاده با تاکید بر اینکه کاهش جمعیت توطئه بزرگ دشمن علیه جمهوری اسلامی است، خاطر نشان ساخت: «قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در واقع با هدف مقابله جدی و هدفمند با تبلیغات مسموم و باورهای غلط پیرامون موضوع فرزندآوری تشکیل شده است.»

دکتر مهدی محسن زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش نیز در این جلسه با بیان اینکه بحران سالخوردگی در ایران جدی است، اظهار داشت: «جوانی جمعیت نیازمند رفع موانع، ایجاد انگیزه و فرهنگ‌سازی در میان خانواده‌ها است .»

وی با اشاره به اینکه حساسیت مقام معظم رهبری در خصوص جلوگیری از پیری جمعیت، عزمی جدی را برای مقابله این بحران در کشور ایجاد کرده است، افزود: «بعد از ابلاغ این قانون، وزارت بهداشت اولویت خود را اجرایی کردن این قانون می‌داند و اقدامات خوبی هم برای این موضوع انجام شده است.»

رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش همچنین  خواستار فعالیت بیشتر دستگاه ها و ارگان های سطح شهرستان شدند و گزارشی از آخرین اقدامات و تصمیمات گرفته شده در قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ارائه کرد.

در این جلسه دبیران کمیته های قرارگاه جوانی جمعیت نیز گزارشی از کمیته های تخصصی خود ارائه دادند.
  • گروه خبری :

اطلاعیه‌ها