• 1400/03/08 - 05:14
  • بازدید: 78
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نجات مادر باردار مبتلا به کرونا و تولد نوزاد

ax

مـادر باردار به دلیل ابتلا بـه بیماری کــرونا، از ۱۰ اردیبهشت در بخـش تنفس بیمارستان گــراش بستری بود، از ۲۰ اردیبهشت به دلیــل وخــامت حالش به دستگــاه تنفس وصل شد ، در ۲۸ اردیبهشت فرزندش را به دنیا آورد و در ســوم خرداد و پس از ۱۵ روز وصـــل به دستگاه تنفس بودن، به زندگی لبخندی دوباره زد. حال عمومی مادر و فرزند مساعد است.


دکتر سیدجواد محقق معاون درمان دانشکده علوم پزشکی گراش، درباره جزییات این خبر در گفتگو با روابط عمومی گفت: مادر باردار ۳۱ ساله،  اهل یکی از شهرستان های اطراف، در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه به علت بیماری کرونا در بخش تنفس بیمارستان گراش بستری شد، که متاسفانه در دوران بستری به رغم دریافت داروهای ضد ویروس و انجام مراحل درمان، حالش روز به روز  بدتر می شد و در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه،  این بیمار به دستگاه تنفس (ونتیلاتور) وصل شد.


وی در ادامه گفت: با توجه به حساسیت وزارت بهداشت برای مادران باردار پرخطر، در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ماه، با هماهنگی هایی که با بیمارستان شیرازجهت اعزام این بیمار انجام شد، بالگرد به گراش فرستاده شد،  ولی در لحظه ی اعزام، چون مجبور بودیم بیمار را از دستگاه تنفس جدا کنیم، متاسفانه شاهد افت اکسیژن خون بیمار شدیم و امکان اعزام وجود نداشت. اعزام این بیمار لغو، و دوباره پزشکان و کادر درمان بیمارستان،  کار درمان این بیمار را در بخش تنفس ادامه دادند.


دکتر محقق درخصوص حساسیت زیاد برای بستری مادران باردار گفت: از روز اول و  لحظه بستری این مادر باردار، پزشکان متخصص در گروه های مختلف،  از جمله متخصصین عفونی و زنان و زایمان و از لحظه وصل شدن به دستگاه تنفس نیز، متخصصین بیهوشی، قلب و داخلی (یعنی تیم ۵ نفره)،  لحظه به لحظه وضعیت بیمار را بررسی می کردند و یک گروه واتساپی متشکل از اساتیدی از تهران نیز برای این موضوع تشکیل دادیم که گزارش های این ۵ متخصص در گروه ارسال می شد و اساتید مجرب تهران نیز راهنمایی می کردند و بصورت شبانه روزی وضعیت بیمار بررسی و رصد می شد.


معاون درمان دانشکده علوم پزشکی گراش درباره تولد نوزاد نیز گفت: با توجه به اینکه در روزهای اول، زمان زایمان فرا نرسیده بود،  باید تلاش میشد جان مادر حفظ شود تا ریه نوزاد کامل شود تا بتوان کار تولد نوزاد را انجام داد.


 


 

در تاریخ ۲۸ اردیبهشت (یعنی ۱۸ روز پس از بستری  و ۹ روز پس از متصل شدن به دستگاه تنفس) ،مادر باردار با همان حالت وصل به دستگاه به اتاق عمل منتقل،  و سزارین انجام،  و نوزاد متولد شد. نوزاد به بخش NICU   و مادر دوباره به بخش کرونا بازگردانده شد.


دکتر محقق در ادامه اظهار داشت: با لطف و عنایت خداوند و تلاش های بی وقفه و شبانه روزی پزشکان و پرستاران، در تاریخ سوم خرداد این مادر هم از دستگاه تنفس جدا شد و از این وضعیت خطرناک نجات یافت و به زندگی لبخندی دوباره زد.


وی در پایان درباره حال عمومی مادر و نوزاد گفت: درحال حاضر حال عمومی مادر و نوزاد هر دو مساعد است


دکتر سیدجواد محقق معاون درمان دانشکده علوم پزشکی با بیان اینکه این کار ارزشمند برگ زرین دیگری در افتخارات مرکزآموزشی درمانی امیرالمومنین علی علیه السلام گراش ثبت کرد، گفت: این فقط یک نمونه از تلاش های شبانه روزی پزشکان و پرستاران در نجات جان بیماران است و بر خود لازم میدانم از همه ی عزیزانی که در نجات این مادر باردار و نوزاد تلاش کردند به صورت ویژه تشکر کنم.


در سفر دکتر جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت به گراش و بازدید از بخش تنفس، پرونده یکی از بیمارانی که مورد بررسی قرار گرفت، پرونده این مادر باردار بود که  هنوز وصل به دستگاه تنفس بود و دکتر جان بابایی تلاش برای حفظ جان این مادرباردار و نوزاد را بسیار تحسین برانگیز برشمرد.


  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 10172
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:بکارگیری نیروی طرحی برای اورژانس ۱۱۵

29 مرداد 1403

: مناقصه عمومی

07 بهمن 1402